15/06/2018

Deveta konferencija “Čuvar brata svoga”, Struga (Makedonija), 21. – 24. lipnja 2018.

Deveta konferencija “Čuvar brata svoga”, Struga (Makedonija), 21. – 24. lipnja 2018.

Deveta konferencija za braću „Čuvar brata svoga“ održala se od 21. do 24. lipnja 2018. godine u kampu Livadišta, u mjestu Struga, u Makedoniji.

U proteklih sedam godina, na prijašnjim okupljanjima, doživljavali su se veliki Božji blagoslovi i Njegovo moćno djelovanje u životima i srcima prisutnih muškaraca.

Konferencija “Čuvar brata svoga” jednom godišnje okuplja braću kao Božje muškarce koji zajedno stanu pred Boga, i tako mu, ne samo riječima, već djelom  pokazuju da su odlučni zajedno proslavljati njegovo sveto Ime,  zajedno vršiti Njegovu volju, širiti Njegovo Kraljevstvo, i pokazati jedinstvo Kristovog Tijela u regiji.

Tema konferencije je bila Sin – potraga za identitetom.

Bog je žrtvom svog jedinorođenog Sina otkupio sve nas, da bi od nas učinio svoje sinove. Sin Božji je duhovna pozicija, ali i način razmišljanja, ponašanja i djelovanja. Što se više otkriva značenje te pozicije Božjeg sina, to se više mijenjaju stavovi, motivi, ponašanje i riječi. Stoga se, zajedno sa Svetim Duhom i jedni s drugima, na konferenciji istraživala dubina svoga identiteta u Isusu Kristu.

Kao i prethodne godine konferencija je bila organizirana u pomalo vojnom stilu, odnosno, u sebi je uključivala zajedničko buđenje, okupljanje pred Gospodom, tjelovježbu i neke druge aktivnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.