02/12/2019

Tinejdžerski regionalni sastanak “Život nakon života nakon smrti”

23. studenog 2019. u Đakovu je održan Tinejdžerski regionalni sastanak s temom „Život nakon života nakon smrti“ koja je odabrana s obzirom na veliko zanimanje o toj temi na tinejdžerskom kampu u Orahovici.

Na sastanak se odazvalo 37 tinejdžera, a 15 odraslih je služilo kroz propovijedanje, slavljenje, rad u grupama, svjedočanstvo te pomoć u pripremanju i dijeljenju obroka.

Program je započeo u prijepodnevnim satima kroz igru upoznavanja. Zatim je uslijedilo svjedočanstvo, slavljenje, izlaganje na već spomenutu temu te rad u grupama. U 14h imali smo zajednički ručak, a s obzirom na lijepo vrijeme, poslijepodne smo proveli u šetnji gradom, igrama na obliženjem igralištu te druženjem uz društvene igre u prostoru crkve.

U 18h započeli smo s drugim dijelom programa koji je obuhvatio kratki pregled dana, slavljenje i propovijed.

Regionalni sastanak je završio u večernjim satima zajedničkom večerom i opuštenim druženjem. Unatoč velikom dobnom rasponu, sudionici su ostvarili vrlo dobre međusobne odnose, bili su otvoreni za promišljanje, razgovor i zajedničke aktivnosti.

Cijeli dan obilježilo je veselo i ugodno ozračje, a najvažnije od svega, tinejdžeri su imali priliku čuti vrlo važnu poruku iz Riječi za koju vjerujemo da će donijeti plod u njihovim životima!

Antonija Valentić

Leave a Reply

Your email address will not be published.