02/07/2014

Svečana promocija studenata 3. generacije ISOM Međunarodne škole službe

Svečana promocija studenata 3. generacije ISOM Međunarodne škole službe

Dana 29. lipnja 2014. u EPC Isusa Krista u Cerni održana je svečana promocija studenata 3. generacije ISOM Međunarodne škole službe.

Uvodnu riječ i pozdrav  predstavniku  ISOM škole u RH  pastoru Zoranu Hochbaumu, gostu govorniku Davidu Kovačeviću  te svim gostima i prisutnima je uputio brat Petar Anić uz osvrt na 1. Tim. 4:16., nakon čega je uslijedilo izvrsno slavljenje koje je vodio tim za slavljenje iz EPC Ilok.

Pastor Zoran Hochbaum  obratio se nazočnima, kao i studentima i ohrabrio ih kratkom porukom s naglaskom na riječi apostola Pavla iz Kol 3,16 – Riječ Kristova neka bogato prebiva u vama!

Brat David Kovačević je održao propovijed na temu iz Lk 19,11-27. Ukazao je na činjenicu da završetak jednog razdoblja ukazuje na početak novog, tako završetak studija jeste zapravo početak razdoblja u kojem se pruža mogućnost za primjenu naučenog znanja i korištenja od Boga povjerenih talenata i službi. Ohrabrio je studente i sve prisutne da radimo s povjerenim talentima unatoč mogućnosti da napravimo pogreške. Bog nam je nešto dao, a to ukazuje na njegovo povjerenje koje ima u nas, ali isto tako i na našu odgovornost da radimo s povjerenim talentima.

Nakon propovijedi uslijedila je podjela diploma studentima koji su uspješno završili studij, a to je 10 studenata iz EPC i 1 student iz Crkve Božje.

Poslije službe je nastavljeno ugodno druženje uz prigodni domjenak. Zahvalni smo Bogu i svima koji su nam omogućili lijep završetak jednog prekrasnog razdoblja kvalitetnog učenja i predavanja iz Božje Riječi.
Slavica Anić

Leave a Reply

Your email address will not be published.