29/10/2011

Seminar “Kako evangelizirati?”

U subotu, 29. listopada 2011. s početkom u 10:00 sati u Evanđeoskoj pentekostnoj crkvi  “Kršćansko zajedništvo u Đurđenovcu” održao se seminar „Kako evangelizirati?“ za sve koji još više čeznu za dosezanjem nespašenih Evanđeljem Isusa Krista.

Tormod i Margritt Bakkevold, osnivači „Euromission“ organizacije, na seminaru su govorili o temi kako iskoristiti darove koje nam je Bog dao na Njegovu slavu.

„Euromission“ organizacija (iz Norveške) već gotovo 10 godina pomaže lokalnim crkvama u evangelizaciji. Dolaze s grupom mladih ljudi u Hrvatsku i služe nam na veliki blagoslov kroz svoju evangelizacijsku službu.

Pastor Evanđeoske pentekostne crkve  “Kršćansko zajedništvo u Đurđenovcu”, Oystein Sandtorv, govorio je na temu kako crkva mora imati viziju i cilj, te podijelio iskustva iz svog života. Seminaru su prisustvovali pastiri i starješine iz Slavonskog Broda, Orahovice, Slatine i Virovitice te imali predivno zajedništvo. Uz zanimljiva predavanja, dobro slavljenje, mogli smo se okrijepiti i osvježiti uz kavu, čaj ili sok. Seminar je završio molitvom za svaku zajednicu pojedinačno.

Stevo Šamanov