06/03/2013

Održan sastanak humanitarnog tima Agape

Održan sastanak humanitarnog tima Agape

Dana  22.02.2013. održan je sastanak humanitarnog tima Agape, koji se okupio kako bi usmjerio daljnje korake za sada već tradicionalne akcije koje su namijenjene za pomoć siromašnima, nemoćnima i potrebitima. Na sastanku se osvrnulo na prethodne akcije koje su do sada imale izvrstan odjek te se raspravljalo o daljnjim potrebama,  koracima i strategijama razvoja daljnjih, kroz još širi opseg i još veći naglasak na susretanje konkretnih potreba i djelatnosti.

Sudionici sastanka su dosadašnji rad ocijenili kao vrlo uspješan, sa mnogobrojnim inicijativama, a mnogima je pomoć pružena kroz praktične primjere, kroz ljubav, služenje i evangelizaciju. Veliki i ključan blagoslov zaokružili su svi koji su prepoznali svrhu ovog rada i svi koji su svojim milosrđem podupirali aktivnosti koje su se odvijale.

Daljnje akcije se planiraju već nakon Uskrsa (proljeće/ljeto 2013.), a utvrđeni su i daljnji koraci: razvojna strategija volonterstva, naredne akcije otkupa i raspodjele te rasprodaje rabljenih artikala. Najavljen je i seminar kojim će se učvršćivati rad, suradnja i obuka starijih i novijih volontera te kojim će se periodično širiti  i jačati cjelokupan rad na području ljudskih resursa akcije.

U ime Agape, zahvaljujemo Bogu i svima onima koji podupiru svoj rad na bilo koji način i koji su požrtvovno uložili svoje vrijeme i trud te istinski svojom podrškom blagoslovili ovaj rad.

Neka i u budućnosti Agape ljubav kroz praktičnu pomoć bude poznata svim ljudima u potrebi, a i šire, svima onima koji vrijedno služe za Božje Kraljevstvo!

Ines Đulabić