23/09/2012

Nick Vujičić u Zagrebu

Nick Vujičić u Zagrebu

(Foto – www.nickvujicic.hr/)

U organizaciji Udruge Život bez granica i Bono Recordsa, u prepunoj dvorani Doma sportova u Zagrebu 23. rujna 2012. godine Nick Vujičić, čovjek rođen bez udova motivirao je sve nazočne porukama kako je svaki čovjek normalna osoba i, bez obzira na hendikepe, uz Božju pomoć i pouzdanje u Njega, može ostvariti nadu, mir i radost u životu.

Nick Vujičić, koji je rođen 4. prosinca 1982. godine u Melbourneu, u životu se susretao s mnogim problemima i zapadao je u depresiju. Kao što je naglasio Nick, bile su potrebne godine ali uspio se nositi sa svojim invaliditetom, S 19. godina počeo je održavati motivacijske seminar. Nick je pokazao kako je život puno više od onoga što se vidi okom.

Seminar je završio molitvom, a Nick se zahvalio na posjeti i uputio riječi „volim vas puno“.

Prije nego je Vujičić započeo seminarom, hrvatski nogometaš Joe Šimunić mu je poklonio hrvatski nogometni dres, a u glazbenom programu nastupile su sestre Husar, Ivana i Marija te Udruženi kršćanski zbor Zagreb s 130 pjevača. Zbor, u kojem su sudjelovali vjernici Evanđeoske pentekostne crkve u RH, uz vjernike ostalih protestantskih crkvi reformacijske baštine u RH, izveo je dvije pjesme na početku i dvije pjesme na kraju seminara, uz pratnju glazbenog sastava.

U ponedjeljak, 24. rujna, Nick Vujičić će održati seminar u Rijeci.

Robert Bogešić

Više o Nicku Vujičiću možete pročitati OVDJE
slika2         slika1     slika6

(Foto – www.nickvujicic.hr/)