15/03/2013

Doručak za žene u Iloku

Doručak za žene u Iloku

09. ožujka 2013., tog prekrasnog sunčanog dana u gradu Iloku na obali Dunava te u istoimenom hotelu „Dunav“ održao se doručak. Ali nije to bio bilo kakav doručak, već “DORUČAK ZA ŽENE”, ili kako kaže naša sestra Marija Koprivnjak – doručak sa Isusom. Doručak, odnosno, jedno predivno zajedništvo svih dobnih skupina, bilo je okupljeno oko samo jednog cilja – a to je proslavit Gospodina.

Tema doručka je bila; ZADOVOLJSTVO UNATOČ SVEMU, o kojoj su nam  govorili  bračni par Lidija i Slobodan Stojković iz Orahovice. U sklopu programa promišljanje na temelju priče INTERVJU SA BOGOM iznijela je sestra Debora Špoljar iz Iloka, dok je svoje osobno svjedočanstvo sa prisutnima podijelila sestra Magdalena Kaposta iz Vinkovaca.

Domaćin je bila Evanđeoska pentekostna crkva iz Iloka, čija je želja  sijanje Njegove riječi u gradu Iloku na temelju Psalma 126. Svaki učesnik doručka za žene primio je prigodni dar; sjeme cvijeća svih boja i vrsta uz prigodan stih ohrabrenja o vrijednosti prave ljubavi. Glazbeni dio vodili su; Elizabeta Koprivnjak, Matej Sakač i Mateja Kovačević.

Kao domaćini, članovi EPC iz Iloka zahvalni smo Bogu na prilici i mogućnosti organiziranja ovakvog skupa u svome gradu. Radosni smo što su mnoge žene iz Iloka po prvi puta bile prisutne na ovakvom zajedništvu.

Neka sva slava, hvala i čast pripadne našem Gospodinu za održavanje ovog predivnog skupa!

Marica Hochbaum