08/03/2011

Cvjetaj tamo gdje si posijana

Izdavačka kuća Evanđeoske pentekostne crkve u Republici Hrvatskoj Izvori objavila je knjigu „Prilično burno“. U njoj se govori o odnosima majki i kćeri. Knjiga je darovana zastupnicama Hrvatskog sabora.

 

Ovim činom, dok se u hrvatskim gradovima prosvjeduje protiv vlade, EPC RH želi  blagosloviti i darivati žene u vladi. Upućene su im čestitke riječima: “Cvjetaj tamo gdje si posijana!” (Majka Tereza), te je izražena želja “… da Vam Bog podari svoju mudrost i vodstvo u Vašoj službi”.

 

Istoga dana žene iz ekumenskog odbora za Svjetski molitveni dan posjetile su Tihomira i Slobodanku Purdu, te im darivale cvijeće, knjigu i poklone za djecu. Njezin suprug Tihomir jednostavno je rekao: “Baš sam nešto lijepo htio kupiti i staviti na stol, a evo Bog se pobrinuo!”

 

Iste žene također su posjetile Sigurnu kuću u Vukovaru u kojoj kao privremenom skloništu borave zlostavljane žene. One su im uputile poruku: ”Ljudi vam mogu pomoći dajući vam krov nad glavom, ali Bog jedini može riješiti sve vaše životne probleme.” Primajući poklonjeno cvijeće, suzama radosnicama izrazile su im svoju zahvalnost.

 

 

 

Marija Koprivnjak