16/03/2015

Britanci Mike Vickers i Alan Saundres s križem na leđima dugim 3,6 metra i teškim 20 kg hodaju od Zagreba do Vukovara

Britanci Mike Vickers i Alan Saundres s križem na leđima dugim 3,6 metra i teškim 20 kg hodaju od Zagreba do Vukovara
Orahovicu i orahovačku Kristovu pentekosnu crkvu ”Betanija” posjetili su Mike Vickers i Alan Saunders, dvojica Britanaca koji s križem dugim 3,6 metra i teškim 20 kg hodaju kroz Hrvatsku želeći kako sami kažu pokazati koliko Bog voli ovaj svijet:
– Ovom hodnjom želimo podijeliti dobre vijesti o Isusu Kristu jer Bog voli ovaj svijet. Bog voli Hrvatsku. Svi možemo učinit čuda u životu ako to želimo. Ja evo hodam punih šest godina po Europi noseći križ kao poruku Božjeg oprosta. Zato se ova putovanja zovu Put križa. Prohodao sam Poljsku , Rumunjsku, Albaniju, Mađarsku i mnoge druge zemlje, a evo unazad tri godine priključio se i Alan te želimo zajedno pomagati ljudima. – kaže Mike Vickers. Alan Saunders kako kaže potpuno se pronašao u ovoj priči i poručuje:
– Isus nosi nadu, razumnu nadu koja je od njega usidrena u nama. Ovaj naš put kroz Hrvatsku počeo je 9. Ožujka u Zagrebu, a završit će 22. ožujka u Vukovaru. Malo jesmo umorni, ali jednostavno mogu reći da ne hodamo nogama već srcem i to nas vodi. Mi dolazimo s pričom o spasenju, čudima ozdravljenja koja smo ostvarili kroz sva naša putovanja, božanskim odredbama kako bi aktivirali Božje ljude da urode plodom. Ovaj put je zapravo navještaj evanđelja Kraljevstva kroz proročko i evanđeosko hodanje kroz vjeru. – zaključio je Alan Saunders. Mikea i Alana u Orahovici dočekali su Slobodan i Lidija Stojković predstojnici Kristove evanđeoske crkve ”Betanija” Orahovica:
– Presretni smo što su ova dva pastora iz Engleske došli prvenstveno u Hrvatsku, a onda i u našu Orahovicu s ovako velikim ciljem i porukom. – rekao je kratko pastor Betanije Slobodan Stojković.
(www.icv.hr; vg; 16.3.2015.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.