13/06/2017

Večer slavljenja

Večer slavljenja

U organizaciji Evanđeoske pentekostne crkve (EPC) Calvary Chapel, dana 28. svibnja 2017. godine, održana je u dvorani crkve Večer slavljenja, kojoj su prisustvovali vjernici iz Čakovca i okolnih mjesta, te Rijeke, Samobora i Zagreba.

Pred punom dvoranom slavljenje su vodili glazbenici tima za slavljenje lokalne crkve, uz goste iz Zagreba te operne pjevačice Hrvatskog narodnog kazališta Nađe Jonke iz zagrebačke Kršćanske crkve Betanija.

Uvodnu riječ je održao pastor lokalne crkve Damir Srnec, koji je pročitao Psalam 84.

Operna pjevačica Nađa Jonke je tijekom večeri izvela četiri kršćanske himne, a po završetku večeri slavljenja, u predvorju dvorane je nastavljeno druženje vjernika uz zakusku, koju su organizirale sestre lokalne crkve.

Dan prije, 27. svibnja, vjeroučitelji Calvary Chapel crkve su organizirali, povodom završetka školske godine, izlet za osnovnoškolske vjeronaučne skupine na zagrebačko jezero Bundek. Skupinu od 30-tak djece vodili su vjeroučitelji Miljenka Car, Dražen Hižman, Martina Herman i Leona Pokrivač. Skupini su se pridružili vjernici EPC Radosna vijest iz Zagreba.

O Večeri slavljenja više možete pogledati na http://calvarychapelcakovec.com/vecer-slavljenja/

Robert Bogešić

Leave a Reply

Your email address will not be published.