23/04/2018

Regionalni susret tinejdžera u Đakovu

Regionalni susret tinejdžera u Đakovu

Regionalni susret tinejdžera u Đakovu 14. travnja 2018. godine krenuo je s registracijom i druženjem prisutnih do početka programa koji je započeo pozdravom i igrom koja je malo razbila prvotnu neugodnost.

Zatim je uslijedilo slavljenje koje je predvodio tim iz Osijeka, a nakon toga svoje svjedočanstvo obraćenja podijelio je Matej Sokol te nam odrepao jednu od svojih pjesama, što mnogi tinejdžeri navode kao omiljeni dio susreta. U malim grupama razgovarali smo o stvarima koje smo čuli od Mateja i podijelili neka svoja iskustva i razmišljanja o obraćenju, čitanju Biblije, Isusovom vodstvu u našem svakodnevnom životu.

Okrijepe nije nedostajalo; uz mnoštvo kolača, sokova, kave, stigla je i pizza koju smo smazali umorni od mnoge govorancije, a nakon ručka zabavljali smo se, pogađate, uz igru – jednu u kojoj smo svi sudjelovali, a kasnije i uz različite sportove na đakovačkom igralištu. Obišli smo i centar grada, pojeli sladoled te se vratili na večernji program, prije kojeg smo, naravno, ponovno jeli – ovoga puta burek.

Program je započeo edukativnom prezentacijom Aarona Horvata koja nas je uvela u slavljenje te naposlijetku propovijed pastora Danijela Kolarika.

Nakon programa još smo se malo podružili i uputili se svojim kućama, tužni jer nam je dan tako brzo prošao, ali još više radosni jer smo imali ispunjen dan u zajedništvu s braćom i sestrama i osjećaj zajedništva kao na našim kampovima kojima se veselimo i ove godine!

Barbara Rinčić

Leave a Reply

Your email address will not be published.