04/12/2011

Promocija knjige “Čudo Božića”

Promocija knjige “Čudo Božića”

U Karlovcu 04. prosinca 2011., na nedjeljnom bogoslužju, održana je promocija nove knjige „Čudo Božića“ autorice Elisabeth Mittelstadt.

Tim koji je predvodila Marija Koprivnjak, urednica nove knjige i prezbiterica Evanđeoske pentekostne crkve u RH, blagoslovio je prisutne sa programom. Nakon uvodnih riječi Marija je podijelila svoju životnu priču o tome kako je radost biti tamo gdje te Gospod želi, kao i raditi ono za što te je pozvao. U sklopu programa izmjenjivalo se slavljenje, mogli smo čuti autore istinitih priča koji svjedoče o događajima objavljenima u knjizi, kao i zanimljivoj priči vezanoj uz „Šečerne prutiće“. Najmlađi su se posebno obradovali što su mogli i okusiti te slatke poslastice.

Knjiga „Čudo Božića“ može biti prigodan dar za vjernike i one koji će to tek postati. Više o knjizi pročitajte u nastavku:

ČUDO BOŽIĆA, Istinite priče koje pokreću srca, Elisabeth Mittelstadt

Ova probrana zbirka istinitih kratkih priča proizlazi iz pera različitih snažno karakternih pisaca koje ispunjavaju toplinom i posebnim ozračjem božićnog vremena. Priče diraju u srce i potiču da se posve svjesno doživi taj veliki blagdan.

Riječ je o pričama, kraljevskim darovima, neuobičajenim slavljima, anđelima čuvarima, božićnim mudrostima i čudesima koja sadrže sasvim praktične poticaje. One su jako prikladne za čitanje baš u božićno vrijeme i uvode u prekrasno ozračje predivnog blagdana.

S doprinosima:

  • JONI EARECKSON TADA
  • MARIJE ZNIDARČIĆ
  • RUTH BELL GRAHAM
  • STJEPANA LICE

i mnogih drugih.

Andreja Mil