03/06/2013

Nick Vujičić govorio o Bogu pred 25.000 Vijetnamaca

Nick Vujičić govorio o Bogu pred 25.000 Vijetnamaca

Činjenica da je kršćanski inspirativni govornik Nick Vujičić mogao govoriti o Bogu uopće, na nogometnom stadionu ispred 25.000 Vijetnamaca, komunističkoj zemlji koja strogo brani prakticiranje religije, Božje je čudo, kaže vijetnamski organizator događaja.

Dat Nguyen, koji je pomogao organizirati Vujičićev posjet Vijatnamu, izjavio je kako je iznenađen da nacionalna televizija niti u jednom trenutku nije odsjekla Vujičićev govor o vjeri u Gospodina. ”Ovo je čudo u Vijetnamu!” – rekao je za agenciju Associated Press. ”Bog je generalni direktor ove manifestacije.”

Na ovom događaju prisustvovalo je oko 25.000 ljudi zajedno s vijetnamskim potpredsjednikom, dok su milijuni ovaj događaj pratili putem tv ekrana u svojim domovima. Njegov govor bio je prvenstveno motivacijski, dotičući se teme poštivanja obitelji, potrebe za oprostom; protiv nasilničkog ponašanja i alkoholizma.

Isto tako, Australac bez ruku i nogu, porijeklom s naših prostora, govorio je i o njegovom odnosu s Bogom.

”Znate li zašto volim Boga?” Vujičić je ohrabrio djevojku na pozornici, također rođenu bez ruku i nogu, govoreći: ”Budući da je raj stvaran, i jednoga dana kada dođemo tamo, mi ćemo imati i ruke i noge. Tamo ćemo trčati, igrati se, te se međusobno utrkivati.”

Možda vas zanima i ovo:

Nick Vujičić postao otac

Nick Vujičić: ”Zlostavljanje vršnjaka me dovelo do pokušaja samoubojstva’

Preuzeto sa www.samopismo.com