18/04/2019

Misionarsko okupljanje

Misionarsko okupljanje

Kroz dva dana, od 29. do 30. ožujka 2019. godine okupili su se misionari koji služe i rade diljem zemlje, a unutar Saveza Evanđeoske pentekostne crkve (EPC). Tako su se 21 odrasla osoba i 12-tero djece iz 5 zemalja okupili na hrvatskoj obali i zajedno molili. Predsjednik Saveza EPC RH, Damir Špoljarić pozdravio je okupljene i zahvalio im za angažman u Hrvatskoj.

U petak navečer molilo se za pojedinačne potrebe. U subotu ujutro pastor Nikola Škrinjarić podijelio je svoje svjedočanstvo o podizanju crkava diljem BiH i ohrabrio misionare u njihovom radu. Misionari su potom bili podijeljeni u grupe, gdje su molili za individualne i misionarske potrebe.

Tijekom susreta okupljeni su imali i zajednički ručak. To je bilo izuzetno vrijeme za povezivanje i sklapanje novih poznanstava.

Nastavno na susret oformljena je i Whats up grupa, koja će ubuduće pomoći bratu Damiru Špoljariću i misijskom voditelju u Hrvatskoj Nikoli Škrinjariću da lakše ostanu u kontaktu s misionarima i da mole jedni za druge.

Nadamo se da će takvih susreta u budućnosti biti još te da će njihovo djelo, služba i rad uvelike biti blagoslovljeni kroz Kraljevstvo Božje koje će se graditi.

 

Deanne Turley

Leave a Reply

Your email address will not be published.