14/05/2019

Konferencija za pastore

Konferencija za pastore

Konferencija u Sarajevu (BiH), s temom „dublje“, održana je od 02. do 04. svibnja 2019. godine u hotelu Hollywood. Organizatori konferencije iz Norveške i Švedske zajedno s pastorima iz cijele regije predstavili su se svjedočanstvima i biblijskim porukama.

Opraštanje i pomirenje među braćom i sestrama, kao i općenito među ljudima je siguran znak kako Duh Sveti djeluje i vodi svoju Crkvu.

Povrijeđenost, nepraštanje, gorčina, kao i duhovni ponos su neki od uzroka koji dovode do razjedinjenja i površnih odnosa, naveo je pastor Damir Špoljarić, predsjednik EPC u RH.

Slavljenje su na konferenciji vodili mladi glazbenici iz Sarajeva koji su se predstavili sa svojim novim autorskim albumom

Program konferencije posebno su obogatile radionice podijeljene na manje grupe u kojima su sudionici sudjelovali i razgovarali, ali isto tako bili poučeni u raznim područjima crkvenog života kao što su učinkovito propovijedanje, crkveno vodstvo i mentorstvo.

Konferencija je na kraju ocijenjena od strane sudionika s visokom ocjenom i izražena je želja za ponovnim susretom slijedeće godine u nekom drugom gradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.