26/11/2013

Izvještaj sa seminara “Povratak kući”

Izvještaj sa seminara “Povratak kući”

U Crikvenici, u Life Centru od 27.10 do 02.11.2013. održan je seminar „Povratak kući“ sa sudjelovanjem predavača i polaznika iz:  Hrvatske, Velike Britanije, Nizozemske, Mađarske, Albanije, Njemačke i Finske.

Osnovna tema ovog seminara je naš identitet djece Božje i otkrivanje Božje Očinske ljubavi. Mnogi govore iz znanja: „znam da me Otac ljubi“, a da nemaju otkrivenje Očeve ljubavi u svom srcu. Učenje se temeljilo na priči o povratku izgubljenog sina u Lk 15:11-32. Uz mnogo primjera iz života i molitve, Božja Očinska ljubav se otkrivala srcima sudionika. Mnogi su doživjeli iscjeljenje dubokih rana iz prošlosti, oslobodili se nekih tereta ili vezanosti, bili osvježeni u Božjoj prisutnosti, dobili sigurnost u vlastiti identitet Božjeg djeteta.

Sa ovog seminara su se svi vratili sa svojim svjedočanstvom što su doživjeli tijekom tog tjedna. Nema onog tko nije dotaknut Božjom ljubavlju.

Par dana nakon seminara već su se ljudi počeli javljati za naredni seminar, koji će se održati u Crikvenici, Life Centar od 11. do 17.05.2014. Svoj dolazak možete neobavezno najaviti na: zdenkanedoklan@gmail.com , a od 01.01. 2014 se primaju registracije za seminar.

Laslo Hornjik

Leave a Reply

Your email address will not be published.