15/10/2011

Izvještaj o obuci web administratora lokalnih EPC

Nakon prvog tečaja koji se održao u srpnju, uslijedio je najavljen drugi (i posljednji) tečaj. Ponešto u drugačijem sastavu od prošlog puta sakupilo se desetak web administratora. Svi su ozbiljno prionuli zadacima i slijedili upute Zvonimira Rakijašića, autora web stranice i uspješno ih savladali. Sudionici tečaja bili su naoružani potrebnim materijalima, strpljivošću i pitanjima. Zaokružila se i prošla jedna cjelina zahvaljujući kojoj će mnoge stranice lokalnih crkava ugledati svjetlo dana. Prvi blok obuke završio je oko 12:oo sati kada je uslijedila pauza i žarko očekivana pizza.

Drugi blok obuke nastavio se nakon ručka i pauze. Nastavila ga je voditi moja malenkost pokušavši prenijeti što sam uz pomoć Zvonimira i svojih brojnih pokušaja i promašaja ipak naučila i odgonetnula. Najustrajniji učenici bili su pastori Clifford Luckhurst iz Rijeke, Laslo Hornjik iz Šibenika i Stevco Šamanov iz Đurđenovca pa ih ovim putem i pohvaljujemo. Onima koji su bili spriječeni biti na sastanku predlažemo da prouče priručnik ili potraže pomoć nekog od administratora.

Vjerujemo da će raznolikost i životnost stranica koje ćemo uskoro gledati biti poticaj mnogima da se priključe projektu!

Andreja Mil