16/04/2013

Doručak za žene u Garešnici

Dana 13.04.2013. u Garešnici je održan drugi po redu Doručak za žene. U lijepom ambijentu hotela Garić okupilo se oko šezdesetak žena za koje vjerujemo da ih je sam Bog doveo na taj Doručak, a upravo to smo i molili. Bez obzira na sav pritisak i napetost oko same organizacije, blagoslov je bio velik.

„Intervju s Bogom“ prezentirale su Elizabeta Koprivnjak i Antonija Valentić, a svjedočanstvo koje je rasplakalo mnoge žene podijelila je Ivančica Bunčić iz Karlovca koja je i otpjevala jednu pjesmu. Svjetlana Mraz iz Zagreba je također bila na blagoslov s predavanjem na temu: „Ne ispunjene želje ispunjen život“. Kroz pjesme koje su izveli mladi: Elizabeta Koprivnjak i Matej Sakač te Dina Dizdarević i Filip Pernar, Bog je zaista djelovao na srca žena koje su bile tamo. Dokaz za to su pozivi žena koje nam se javljaju i zahvaljuju što su mogle prisustvovati takvom skupu. Govore o utiscima koje su doživjele te se i dalje žele družiti na takvim i sličnim skupovima.

Naša molitva je da ih Bog kroz to privuče k sebi, jer to i je cilj ovakvih druženja. Posebno želim zahvaliti sestri Mariji Koprivnjak kroz koju Bog potiče ove Doručke, ali ipak sva slava i hvala pripada Njemu.

Mira Banić