12/09/2013

Akcija Agape na TD festu u Zaprešiću

Akcija Agape na TD festu u Zaprešiću

Dana 01.rujna 2013. akcija Agape gostovala je na TD Festivalu na prekrasnoj zaprešičkoj šetnici, u sklopu cjelotjednih kulturnih događanja u gradu.

Izložbenim promo-pultom predstavljen je rad ove humanitarne djelatnosti koja tradicionalno i već kontinuirano nastoji pomagati ljudima u potrebi.

Usprkos lošem vremenu, posjetitelji su prilazili i ugodno časkali o predstavljenim sadržajima te se raspitivali o svim dosadašnjim aktivnostima i onima koje predstoje.
Zainteresirano su otvorili svoja srca prema ljudima u potrebi te se odlučiti priključiti doniranjem i sudjelovanjem svatko na svoj način i prema mogućnostima.
Ohrabrili su rad svojim entuzijazmom i potvrdom kako je akcija potrebna, pozitivna i ohrabrujuća u današnjim vremenima!

Ostvarena je i humanitarna prodaja pojedinih artikala na prikladnom “mini-buvljaku”, a podijeljeni su i prigodni letci sa svim potrebnim informacijama i kontaktima. Na raspolaganju je bila i kutija potreba, u koju su posjetitelji mogli priložiti svoje potrebe ili potrebe svojih bližnjih i poznanika.

Još jednom zahvaljujemo organizatorima i svima koji su svojim doprinosom uveličali ovo gostovanje.

Sretni smo zbog svake ovakve dragocjene prilike kada možemo pružati ruku onima kojima je to najpotrebnije.

Zahvalni i radosni zbog svakog posjetitelja i svakog novog kontakta, nadamo se i vjerujemo da se u istom dobrom duhu i dobrom i veselom zajedništvu vidimo ponovno i dogodine!

S ljubavlju,
akcija Agape