20/10/2013

Zaključena rasprodaja akcije Agape

Dragi svi!

Još jedna rasprodaja je iza nas i osim paketa koje još treba poslati, velika sezonska akcija (sakupljanja i rasprodaje) je službeno završila i možemo zadovoljno odahnuti jer je po svim pokazateljima do sada bila – najbolja!

Obzirom na najniže cijene do sada, ostvarili smo rekordnu zaradu, i po broju volontera možemo u potpunosti sretno zatvoriti cijelu priču.Ovoga puta uključilo se i puno ljudi izvan crkvenih krugova, u raznim etapama sudjelovanja, a veliki iskorak naprijed dalo je i gostovanje na radio Sljemenu u tijeku same rasprodaje. U planu je posjet dječjoj bolnici Srebrnjak.

Ono što želimo najaviti jest evaluacijski sastanak svih volontera u studenom.

Akcija Agape ostati će aktivna tijekom cijele godine, a za sve upite obratite nam se na: tel: 01 3700 966 ili e-mail:agape@mreza.eu,  www.facebook.com/AkcijaAgape

Vrijeme rasprodaje bilo je blagoslovljeno, ispunjeno i Bog je činio svoja velika djela! Zahvalni smo na svemu, a najviše na svemu onome što je ljudima pomoglo, olakšalo im teret svakodnevice i u svemu tome ih razveselilo i utješilo. Neka se Bog kroz sva ta djela praktične ljubavi proslavlja i dalje u budućnosti!

Svima skupa svako dobro i Božji blagoslov!
Akcija Agape