19/04/2011

Skupština udruge “Reforma”

Skupština udruge “Reforma”

Udruga „Reforma“ za promicanje etike, morala, obiteljskih vrijednosti i ljudskih prava, održala je 15. travnja u Zagrebu skupštinu. Teme skupštine su bile: pregled djelovanja u proteklom periodu, izbor upravnog odbora te smjernice i prijedlozi budućeg rada.

U mandat od sljedećih četiri godine skupština je izabrala upravni odbor u sastavu: Vatroslav Župančić-predsjednik, Ivica Ostojić-dopredsjednik, i Martina Martinuš-tajnica.

Zaključeno je da će udruga i u budućem periodu voditi osobitu skrb za promicanje etičkih načela koja su danas u hrvatskom društvu ugrožena. Naglasak je dan i na izradu projekata s potporom EU fondova.

U članstvo i skupštinu udruge primljeni su novi  članovi koji su uglavnom  pripadnici raznih zajednica Crkava reformacijske baštine i  dijele načela koja svojim radom promiče  udruga „Reforma“.

Svi koji žele dati pozitivan i kršćanski doprinos našem društvu mogu se javiti na kontakt:  098 512 440, ili mail reforma@reforma.hr . Više o udruzi na stranicama:  www.reforma.hr


Vatroslav Župančić

Predsjednik udruge „Reforma“