31/12/2020

Prva hrvatska interaktivna mobilna aplikacija za dnevno čitanje Biblije

Prva hrvatska interaktivna mobilna aplikacija za dnevno čitanje Biblije – Biblija 365, s ciljem približavanja Svetog Pisma što širem broju ljudi na moderan i zanimljiv način.

Korištenjem prikladnih planova čitanja, zanimljivih i lako razumljivih video materijala o svakoj knjizi Biblije te izazova s pitanjima o prethodno pročitanome, omogućuje se korisnicima interakcija sa živom Božjom Riječi – Biblijom.

U današnjoj brzoj i tehnološki naprednoj kulturi, interaktivna mobilna aplikacija za svakodnevno čitanje Biblije – B365, pomaže korisnicima pročitati ovo remek djelo ljudske civilizacije odvajanjem samo 15-ak minuta dnevno. Za djecu, mladež i one koji su početnici u čitanju, tu je i plan čitanja Novog zavjeta, kroz koji se prolazi pet dana u tjednu i to samo 5 minuta dnevno.

Moderna, intuitivna i jednostavna za korištenje, donosi vam Suvremeni prijevod Biblije u izdanju Biblijske lige, uz mogućnost korištenja i lokalizacije na različite jezike.

Svrha aplikacije je svakodnevno voditi korisnika kroz biblijski tekst kako bi pročitao cijelu Bibliju ili samo Novi Zavjet u 365 dana!

App B365 vam omogućuje:

– korištenje dva plana čitanja (cijela Biblija ili samo Novi Zavjet)
– zanimljive video materijale za svaku knjigu Biblije (sinkronizirane na hrvatski jezik) – u partnerstvu s The Bible Project https://thebibleproject.com/
– zanimljive video materijale o važnim temama Biblije (sinkronizirane na hrvatski jezik)
– kratka razmišljanja o osobnoj vjeri (C.H. Spurgeon)
– izazove (nagradne kvizove) na kraju svake pročitane knjige
– vođenje osobnih bilješki (od 1.3.)
– postavljanje pitanja renomiranim profesorima teologije
– odabir jezika (eng/hr)
– info o aktivnostima B365

Biblija365 – Upoznaj Bibliju kao nikada dosad…

Uključite se i vi!

Više o projektu na www.biblija365.com ili www.facebook.com/Biblija365

—————————————-

Link na aplikaciju: