20/03/2013

Promocija i podjela diploma studentima ISOM-a u Orahovici

Promocija i podjela diploma studentima ISOM-a u Orahovici

“Sve ima svoje doba, i svaki posao pod nebom svoje vrijeme.”

Propovjednik 3:1

U prostorijama EPC „Betanija“, u Orahovici, održana je svečana promocija i podjela diploma studentima koji su pohađali ISOM Biblijsku školu. Ovo je prvi takav događaj u povijesti naše zajednice i zaista možemo potvrditi da je vrijeme studiranja bilo blagoslovljeno vrijeme. Početak ulaganja u živote studenata putem ISOM-a započeo je 30.09.2010 god. i uspješno završio 10.03.2013. dodjelom diploma kojima se ta uspješnost potvrđuje. Zahvalni smo Bogu na danoj nam želji i ustrajnosti ali i na svim molitvama kojima smo bili podržavani. Na promociji ISOM-a imali smo privilegiju da nam služe tri brata s prigodnim porukama kao blagoslovom, kako bi uspješno znanje mogli provesti u djelovanje. Bili su to brat Zoran Hochbaum; temeljeći poruku na stihovima iz 2. Timoteju 3;16-17, brat Tom Foley: 2. Petrova 1:3 i brat Peter Kuzmič: Matej 9:35-38.

Na kraju službe, svatko od studenata dobio je od predstavnika ISOM-a predivnu ružu te od naše zajednice po knjigu Philipa Yanceya s posvetom i željom da nas Gospodin blagoslovi i  upotrijebi u radu lokalne zajednice. Nakon službe, pripremili smo mali domjenak kao izraz zahvalnosti svima koji su nas podupirali, razumjeli i željeli da uspijemo.

Oče naš na nebesima, hvala ti što možeš učiniti putem ISOM-a širom svijeta, neograničeno više od onoga što možemo moliti ili misliti, zato ti slava u Crkvi i u Isusu Kristu u sva pokoljenja i sve vjekove. Amen.

Vesna Ivičić, studentica