03/07/2013

Izvješće sa regionalnog sastanka u Čakovcu

Izvješće sa regionalnog sastanka u Čakovcu

“Gle kako je dobro i kako je milo kao braća živjeti…”, Psalam 133

U Čakovcu je 29. lipnja 2013., u prostorijama EPC Calvary Chapel održan skup EPC zajednica iz središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Skupio se Božji narod iz Garešnice, Vukovara, Karlovca, Siska, Varaždina, Čakovca, Zagreba, Zaprešića…

Oko 9 sati započelo je okupljanje a time i zajedništvo! U sklopu jutarnjeg programa bend slavljenja uveo je prisutne u štovanje i molitvu sa nekoliko pjesama. Dr. Stanko Jambrek podijelio je iz Riječi ono što mu je Gospodin stavio na srce. Poruka koju smo čuli bila je na izgradnju, potaknula nas je na preispitivanje naših motiva, uzdignula, opomenula ali i utješila!

Nakon Večere Gospodnje postojalo je vrijeme za štovanje Gospodina. Doista smo bili postojani u apostolskoj nauci, lomljenju kruha, zajedništvu i u molitvi. Oko 13 sati uputili smo se prema obližnjem restoranu na zajednički ručak i zajedništvo je nastavljeno.

Poslije ručka uživali smo u raznim aktivnostima; sportu (nogomet, plivanje, kuglanje, boćanje, spuštanje sa balona, odbojka…) razgovoru, razmjeni svjedočanstava, dijeljenju vizija,  izobilju kolača, kave, sokova, voća… jednostavno, predivno!

Oko 19 sati „put pod noge” svaki k svojim odredištima, ali radosni u Gospodu Isusu Kristu.
Fenomenalan dan, slava Gospodu!

Miroslav Vabec