14/07/2021

Čuvar brata svoga 2021. – “Ne odustajemo”

Čuvar brata svoga 2021. – “Ne odustajemo”

 

Dana 19. lipnja 2021. godine održan je u Evanđeoskoj pentekostnoj crkvi (EPC) Put istine u Sesvetskom Kraljevcu susret Čuvar brata svoga (ČBS) 2021. pod naslovom „Ne odustajemo“, na kojem je sudjelovalo 5o-tak osoba iz područja središnje i istočne Hrvatske.

Program se sastojao od slavljenja i molitve te uključenja na ČBS YouTube kanal na kojem se prikazivao video film o ČBS s porukom za braću i u kojem su se svi mogli prisjetiti prošlih godina, ali i Božjih sluga koji su bili u organizaciji a sad su otišli k Gospodu u vječnost.

Vođe konferencije su govorili o nastanku i razvoju ideje koja je nastala i bila podržana od nekoliko pastora iz različitih država te o potrebi da se braća i dalje sastaju i da budu na ohrabrenje jedni drugima.

Nakon toga su se sudionici podijelili u manje grupe i dijeliti su svoja iskustva s obzirom na poruku, a također, u grupama se molilo jedni za druge.

Konferenciju je vodio pastor EPC Milost i istina, Karlovac, Oliver Buljat a slavljenje braća iz EPC crkava.

Konferencija je završila sa zajedničkim ručkom, a sudionici su se, uz pjesmu Divno je hvaliti Gospoda i molitvu blagoslova, vratili ohrabreni svojim kućama.

Na ovom linku možete pogledati ČUVARI SVOJE BRAĆE, dokumentarni film o pokretu “Čuvar brata svoga”. https://youtu.be/jAlQv6GD9oI