07/01/2013

Božićna predstava “Iz mraka u svjetlost”

Božićna predstava “Iz mraka u svjetlost”

Dramska grupa iz EPC „Stijena spasenja“ održala je djeci branitelja, već tradicionalno u prosincu, prigodnu Božićnu predstavu „Iz mraka u svjetlost“. Iako je bilo malih tehničkih problema, djeca su bila jako tiha i trudila se uhvatiti svaku riječ iz predstave, te su i sama svojim komentarima sudjelovala u predstavi. U znak zahvalnosti za dugogodišnji humanitarni rad, ZAJEDNICA UDRUGA HRVATSKIH  BRANITELJA LIJEČENIH OD PTSP-a REPUBLIKE HRVATSKE, dodijelila  nam je Zahvalnicu uz želju za nastavak suradnje.

Na prijedlog volontera  iz raznih zajednica koji pomažu u domu za nezbrinutu djecu u Laduču, ravnateljica doma pozvala nas je da i djeci iz doma održimo predstavu.  To smo objeručke prihvatili, jer nam je želja da na takav način širimo Radosnu vijest i služimo najmanjima. Obzirom da se radi o djeci različitih uzrasta, najviše su naravno sudjelovali najmlađi.

Treću izvedbu imali smo u prostoru crkve EPC „Stijena spasenja“ nakon Božićne službe i na zadovoljstvo naše djece, ali i svih odraslih u crkvi.

Nadamo se da se naš humanitarni i evangelizacijski dramski rad neće zaustaviti samo na predstavama u prosincu, već da ćemo imati mogućnosti predstave igrati i tijekom cijele godine. Svakako, ne samo na području Zagreba i Zagrebačke županije, već svugdje gdje nas pozovu i gdje se iskaže potreba za takvim radom.