Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Hrvatska, 29. studenog 2020 | 06.12.2020.

Zajedničko online bogoslužje

 

Dana 29. studenog 2020. godine održano je zajedničko online bogoslužje na kojem je gostovao Donald Arthur Carson. Donald Arthur Carson rođen je 21. prosinca 1946. godine u Montrealu u Quebecu u Kanadi, emeritus je profesor Novog zavjeta u Trinity Evangelical Divinity School i suosnivač The Gospel Coalition. Istaknuti je evanđeoski učenjak i autor. On i njegova supruga Joy imaju dvoje djece.

Carson je kao uvodni tekst u propovijedi pročitao retke iz Poslanice Efežanima 1,3-14.

Postoje dva linka koja možete kliknuti i preuzeti video:

1. 1280×720 video, 756MB možete skinuti ovdje

2. 1920×1080 video, 6GB možete skinuti ovdje (ako vam treba HD).

Druge dvije opcije su da možete gledali live stream preko sljedećih linkova:

1. Sinkronizirano:  https://youtu.be/pSRrnaF58oU

2. Titlovano:  https://youtu.be/Qx3YD99h94o

Ova služba je organizirana od strane Koalicije za evanđelje Jugoistočne Europe (The Gospel Coalition Southeast Europe – TGC SEE – www.tgc-see.com), u suradnji s Protestantskim evanđeoskim vijećem (PEV) i kanalom Radosna vijest koji prenosi Evanđelje (Radosnu Vijest) Isusa Krista. Za više informacija posjetite www.radosnavijest.com.

Nakon uvodnih riječi pastora Evanđeoske pentekostne crkve (EPC) Stijena spasenja Zagreb Ratka Medana i člana TCG-a Tima Savagea slavljenje Gospodina je vodio glazbeni tim Baptističke crkve Mačkovci.

Nakon završetka propovijedi završnu molitvu je vodio pastor EPC Radosna vijest Osijek i predsjednik PEV-a  Damir Špoljarić.

 

(preuzeto s pev.com.hr)