Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Zagreb, 20. veljače 2017. | 31.12.2020.

Prva hrvatska interaktivna mobilna aplikacija za dnevno čitanje Biblije

 

Prva hrvatska interaktivna mobilna aplikacija za dnevno čitanje Biblije - Biblija 365, s ciljem približavanja Svetog Pisma što širem broju ljudi na moderan i zanimljiv način.

Korištenjem prikladnih planova čitanja, zanimljivih i lako razumljivih video materijala o svakoj knjizi Biblije te izazova s pitanjima o prethodno pročitanome, omogućuje se korisnicima interakcija sa živom Božjom Riječi – Biblijom.

U današnjoj brzoj i tehnološki naprednoj kulturi, interaktivna mobilna aplikacija za svakodnevno čitanje Biblije – B365, pomaže korisnicima pročitati ovo remek djelo ljudske civilizacije odvajanjem samo 15-ak minuta dnevno. Za djecu, mladež i one koji su početnici u čitanju, tu je i plan čitanja Novog zavjeta, kroz koji se prolazi pet dana u tjednu i to samo 5 minuta dnevno.

Moderna, intuitivna i jednostavna za korištenje, donosi vam Suvremeni prijevod Biblije u izdanju Biblijske lige, uz mogućnost korištenja i lokalizacije na različite jezike. 

Svrha aplikacije je svakodnevno voditi korisnika kroz biblijski tekst kako bi pročitao cijelu Bibliju ili samo Novi Zavjet u 365 dana!

App B365 vam omogućuje:

- korištenje dva plana čitanja (cijela Biblija ili samo Novi Zavjet)
- zanimljive video materijale za svaku knjigu Biblije (sinkronizirane na hrvatski jezik) – u partnerstvu s The Bible Project https://thebibleproject.com/
- zanimljive video materijale o važnim temama Biblije (sinkronizirane na hrvatski jezik)
- kratka razmišljanja o osobnoj vjeri (C.H. Spurgeon) 
- izazove (nagradne kvizove) na kraju svake pročitane knjige
- vođenje osobnih bilješki (od 1.3.)
- postavljanje pitanja renomiranim profesorima teologije
- odabir jezika (eng/hr)
- info o aktivnostima B365

Biblija365 – Upoznaj Bibliju kao nikada dosad…

Uključite se i vi!

----------------------------------------

Link na aplikaciju: