Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Zagreb, 13. - 14. rujna 2019. | 13.09.2019.

NAJAVA: Treći Langham seminar o propovjedničkoj službi, Zagreb, 13. - 14. rujna 2019.

 

Dragi pastiri, propovjednici, braćo i sestre,

milost i mir od našeg Oca neka su s vama u obilju, u imenu Gospodina Isusa Krista.

Ovim vam putem najavljujem da će se u rujnu održati treći Langham semiar o propovjedničkoj vještini.

Tema će biti: Propovijedanje iz Starog zavjeta - naracija i poezija.

CILJ

Cilj je ove službe pomoći postojećim i budućim propovjednicima u razvijanju propovjedničke vještine, posebice vještine ekspozitorskog propovijedanja. Krajnji je cilj razvijanje tako zvanih Klubova propovjednika. Klub propovjednka je grupa od 6 do 8 propovjednika koji se redovno sastaju kako bi pomagali jedni drugima u razvijanju propovjedničke vještine. Službu Langham propovjedništva osmislio je na veliko poznati pastor, učitelj, pisac i propovjednik iz Engleske John Stot.

PONUDA

Langham propovjedništvo nudi literaturu, seminare i izvrsne alate za napredovanje u vještini propovijedanja.

ZA KOGA

Langham alati za propovijedanje namijenjeni su propovjednicima na svim razinama kršćanskog propovijedanja i poučavanja. Bez obzira radi li se o pastirima, učiteljima, evangelizatorima, govornicima u paracrkvenim kršćanskim organizacijama i udrugama, voditeljima mladih, teensa ili djece, Langham alati za propovijedanje bit će od velike pomoći svima. Klubovi propovjednika mogu se osnivati na razini lokalne crkve, kao i na razini postojećih propovjednika u nekom gradu ili regiji.

KAD I GDJE

Sljedeći seminar će se održati u petak i subotu, 13. i 14. 09. (rujna). u prostorijama Evanđeoske Crkve Novi Savez, u Zagrebu, Vladimira Varićaka 1.

Vrijeme održavanja biti će u petak od 17.00 sati, i u Subotu od 9.30, i od 14.00 do 17.00 nakon pauze za ručak.

TKO

Seminar će održati regionalni koordinator službe Langham propovjedništvo, pastor, učitelj, evangelizator i pisac iz Sarajeva Slavko Hadžić.

PRIJAVE

Za seminar možete prijaviti sebe i svoje suradnike na e-mail adresu: langham.croatia@gmail.com ili SMS porukom na broj . +385 92 166 2858.

Za sva pitanja slobodno pišite ili nazovite navedeni broj.

U nadi da ćemo se vidjeti da ovom korisnom seminaru srdačno vas pozdravljam sa željom i molitvom da napredujete i rastete u milosti i pravoj spoznaji našeg Gospodina Isusa Krista.

Smjerno u Kristu

Langham koordinator za Hrvatsku

pastor Oliver Buljat