Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Osijek, 23. - 24. svibnja 2019. | 23.05.2019.

NAJAVA: Seminar za pastore, Osijek, 23. - 24. svibnja 2019.

 

Poštovani u Kristu,

najavljujemo seminar za pastore u Osijeku, sa bratom Steveom Paulusom, dane od 23. do 24. svibnja 2019., s početkom u 11h, u četvrtak.

U prilogu dostavljamo i originalno pismo - poziv za pastore.

Tema: Zanemarene doktrine: Doktrine posljednjih godina služenja, stvari, principa, jakosti Naime, zapitajmo se koliko poznajemo eshatologiju? Što se događa kada umremo? Koji je Božji plan za naše posljednje godine života (i služenja) i godine koje tek dolaze? Što Biblija govori o ovim pitanjima? Koja su naša oruđa, kojima djelujemo u ovom svijetu? Imamo li ispravno razumijevanje naših posljednjih dana i misije u Božjim očima?

Govornici: mr. sc. Damir Špoljarić i Steve Paulus, Dr. Min.

Događa se da mnogi pastori razviju naviku propovjedanja unutar svojih "sigurnih zona". Koriste se neke omiljene teme, koje se vrte kroz godinu, a neka područja ostanu zanemarena. Upravo o tome želimo razgovarati na ovom seminaru, i otvoriti ova područja među nama, pastorima i duhovnim radnicima. Seminar je namijenjen i ženama i muškarcima u vodstvu, koji služe u crkvama i pokretima. Institut za Pastoralne studije djeluje u suradnji sa ETF-om u Osijeku, i želja im je raditi sa iskusnim pastorima i duhovnim radnicima.

Trošak ovog seminara uključuje noćenje i 3 obroka. Kotizacija iznosi 25 Eura, koja će se prikupljati na samom seminaru.

Prezentacije i rasprave odvijati će se na engleskom jeziku, a prema potrebi biti će dostupan prijevod i na hrvatskom.

Molimo za sudjelovanje i prijavu kontaktirajte tajnistvo@epc.hr i to najkasnije do 10. svibnja 2019. Broj sudionika je ograničen, stoga se prijavite što prije.

Radujemo se ponovnom susretu i vidimo se uskoro.

Dobrodošli.

Božji blagoslov,

U Kristu,

mr. sc. Damir Špoljarić