Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Crikvenica, 14. - 20. svibnja 2017. | 14.05.2017.

NAJAVA: Povratak kući, Crikvenica, 14. - 20. svibnja 2017.

 

Pred nama je osmi po redu Internacionalni seminar „Povratak kući“ (Homecoming), koji će se održati od 14. do 20. svibnja 2017. (od nedjelje do subote) u Crikvenici, u Life centru.

Seminar vodi brat Jeff Scaldwell sa suprugom Sylvijom. Brat Jeff je dugo godina bio pastor crkve u Engleskoj, dok je istovremeno bio zaposlen kao glavni voditelj prodaje u jednoj tvrtki. Nakon što ga je temeljito promijenila poruka o Božjem Očinskom srcu, odlučio je krenuti u punovremenu službu poučavanja ove poruke širom Europe. To čini već petnaestak godina i posebno mu je na srcu naše podneblje.

Poruka o Božjem Očinskom srcu je temeljno učenje o identitetu Božjeg djeteta, i o dubokom i prisnom odnosu između Boga i Njegove djece. Mnogi su kroz tjedan boravka u Crikvenici doživjeli duboke promjene, iscjeljenja i obnove. I što je jako bitno: nastale su trajne promjene.

U Life centru se okupljamo u nedjelju 14.05. i počinje s večerom u 19.00 sati. Slijedi pet dana poučavanja i molitve u kojoj služi internacionalni tim od desetak osoba iz raznih zemalja. Seminar završava s doručkom u subotu 20.05. Cijena seminara je 200€ po osobi (ili u protuvrijednosti u kunama). Ovo pokriva smještaj, hranu, i troškove predavača i tima. Svaki sudionik treba sam sebi riješiti put do Crikvenice i nazad.

SRDAČNO VAS POZIVAMO NA OVAJ POSEBAN TJEDAN U CRIKVENICI: izdvojeni iz svakodnevnih obveza, u cjelodnevnom zajedništvu upoznajući braću i sestre iz drugih zemalja, uz izvrsnu kuhinju i smještaj. Povrh svega iskusiti Božju ljubav na poseban način.

 

Prijaviti se možete već danas na email zdenkanedoklan@gmail.com  sve do nedjelje 07.05.2017. Informacije možete dobiti i na mobitel  098303685

 

Više informacija o službi brata Jeffa na http://www.fathershouseeurope.com/