Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Severin na Kupi, 31. kolovoza - 03. rujna 2017. | 31.08.2017.

NAJAVA: Obuka za vođe Royal Rangersa, Severin na Kupi, 31. kolovoza - 03. rujna 2017.

 

Poštovana braćo i sestre,

Pozivamo vas na obuku za vođe Royal Rangers-a ili Kraljevskih izviđača. Nazivamo se Kraljevskim jer smatramo da je naš zadatak da služimo Kralja nad kraljevima. Cilj Ranger-a je da utječemo na djecu i tinejdžere, donoseći vrijednosti Kraljevstva Božjeg u njihove živote a to postižemo koristeći izviđačke vještine. Svaka crkva može pokrenuti izviđački odred ako netko iz njihove ekipe uspješno završi ovu obuku. Obuka je izazov, pomiče granice ali je i nezaboravno duhovno iskustvo. 

NTC/JLTC je osnovna obuka za vođenje Royal Rangers-a. Obuka omogućava vođenje Royal Rangers-a u već postojećim ispostavama, kao i osnivanje novih ispostava. 

NTC - Nacionalni Trening kamp za starije od 17 godina.

JLTC - Junior Nacionalni Trening kamp za tinejdžere od 14-17 godina. 

Obuka je izazov koji pomiče granice naših sposobnosti, znanja, a za mnoge je i životno mijenjajuće iskustvo. Odvija se u realnim okolnostima kampiranja, u tijeku kojeg se stiču vještine potrebne za vođenje izviđača.

Lokacija: Severin na Kupi

Datum: 31. kolovoza - 03. rujna 2017. sa početkom u 12 sati (i završetak je u isto vrijeme)

Cijena: 40 eura (u cijenu je uključena izviđačka marama, majica, hrana).

Od opreme je potrebno: vreća za spavanje, podloška za spavanje, posuda za jelo, obuća i odjeća za boravak u prirodi, kabanica, nož kojim se može sjeći uže i slično, kupaći, Biblija, bilježnica. 

Šatori i ostala oprema za kampiranje je osigurana. 

Za JLTC nužan je i ruksak u koji može stati vreća i podloška, kao i oprema za jednodnevnu šetnju (hajk). 

Prijava obavezna na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx9Xd69hoMvPjlRP_IcKTngkGgGCJT1RzAvFi8G5LxBPKDXg/viewform?usp=sf_link

Prijava je važeća po uplati kotizacije. 

Potrebna je preporuka pastora lokalne crkve.