Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Orahovica, 09. srpnja - 04. kolovoza 2018. | 15.07.2018.

NAJAVA: Obavijest o ljetnim kampovima, Orahovica, 09. srpnja - 04. kolovoza 2018.

 
EVANĐEOSKO PENTEKOSTNA CRKVA U RH
Odbor za rad s djecom, tinejdžerima, mladima i obiteljima u RH
 
OBAVIJESTI O LJETNIM KAMPOVIMA U ORAHOVICI
 
Pred nama su još jedni ljetni praznici i naravno kampovi u Orahovici! Ove godine organiziramo kamp za djecu, tinejdžerski kamp, kamp za mlade i obiteljski kamp.  U prilogu ove obavijesti nalaze se primjeri pisanih prijava za maloljetne učesnike i obitelji. Molimo Vas da se prijavite na odgovarajuće kampove, prema uzrastu sudionika. 
 
Budući da je broj učesnika ograničen, OBAVEZNO se prijavite na vrijeme, u protivnom, organizatori ne snose nikakvu odgovornost za neprijavljene goste. Molimo Vas da pisane prijavnice provjerite putem telefona ili email-a. Također, e-mail prijavnice za djecu i tinejdžere primamo samo ako su skenirane, zbog potpisa roditelja. Djeca, tinejdžeri i obitelji su na popisu prijavljenih tek kada stigne njihova pismena prijavnica, tj. ne primamo telefonske rezervacije.  Ukoliko imate kakva dodatna pitanja, molimo Vas da nam se javite.
 
KAMP ZA DJECU (7-12 GOD.)          
09.– 14. 7.    
300kn  
(obvezna prijava na pisanom obrascu do  2.7.)     
(drugo djete 50% popusta)
 
KAMP ZA MLADE (18-35 GOD.)    
16. - 21. 7.  
350 KN
(prijaviti se email-om ili telefonom do 9.7.)
 
KAMP ZA TINEJDŽERE (13-17 GOD.)  
23. 7. – 28.7.      
350 KN
(obvezna prijava na pisanom obrascu do 16.7.)   
 
KAMP ZA OBITELJI (roditelji i djeca)
30.7. - 4. 8.  
odrasli 300kn  (obvezna prijava na pisanom obrascu do 20.7.)              
prvo djete 150kn 
drugo djete 100kn
treće i više 50kn
predškolci gratis
 
PRIJAVA/ KONTAKT ZA KAMPOVE:
EPC ‘Betanija’ Petra Bohall, tel: 098/973-8467 
Zelena 2, 33515 Orahovica (dostupna pon.–sub. 9-12 i 16-19 sati)
E-mail : orahovicakamp@gmail.com   
 
Kako je cijena kampova simbolična, molimo sve one koji mogu i žele pomoći ovaj rad za Božje kraljevstvo da ga podupru svojim dragovoljnim prilozima. Želimo se ovim putem zahvaliti svim pojedincima i crkvama koji su nam do sada pomagali i time omogućili uspješan rad i napredak kampova.
 
Ako želite pomoći svojim radom na kampovima (rad u kuhinji, blagovaonici ili održavanje kampa – čišćenje itd.), molimo Vas da nam se javite što prije. 
 
Ovim putem pozivamo lokalne zajednice da zajedno s nama u nedjelju, 3.6.2018. obilježite ‘Dan kampova’. Ohrabrujemo Vas da te nedjelje dio bogoslužja posvetite kampovima, to može biti u obliku promocije, skupljanja dobrovoljnog priloga za kampove, molitve ili svjedočanstava vezanih uz kampove. Ovu inicijativu vidimo kao priliku da lokalne zajednice ostanu povezane s kampovima a istovremeno da se novi članovi upoznaju s našim radom. 
 
Na kraju, želimo da nas podržite u molitvi kako bi Božje djelo i ove godine moglo među nama napredovati.
 
U ime Odbora svih kampova, 
 
Jeremy i Petra Bohall