Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Zagreb, 06. srpnja 2017. | 06.07.2017.

NAJAVA: Mjuzikl Les Miserables, Zagreb, 06. srpnja 2017.

 

 

Dragi prijatelji i suradnici u evanđelju Isusa Krista,

Izuzetno mi je drago podijeliti vijest da nam je nakon nekoliko godina požrtvovnog rada kroz kazalište Bog napokon otvorio vrata za nastup i u Zagrebu, pa ćemo 6. srpnja imati priliku izvesti prekrasni mjuzikl Les Misérables (JADNICI) u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ako niste dovoljno upoznati sa sadržajem ovog djela, preporučam vam da pogledate filmsku verziju iz 1998. godine s Liam Neeson u glavnoj ulozi, sigurno će vas duboko dirnuti kako Kristova milost mijenja sudbine malih i odbačenih ljudi.

Molite za ovu prigodu jer bi uspješan nastup mogao otvoriti i više mogućnosti u gradu Zagrebu. Također vas pozivamo da zajedno s prijateljima pogledate ovu divnu predstavu. Ulaznice su po cijeni od 100kn, 150kn i 200kn, a mogu se kupiti na blagajni KD Lisinski ili preko interneta (www.lisinski.hr/hr/dogadanja).

Mi smo zatražili mogućnost povoljnije cijene za grupe, pa se tako ulaznice u kategoriji od 100kn mogu dobiti uz popust od 50% za 10 i više kupaca. Nadamo se da bi to moglo biti prihvatljivo crkvama.

U nadi da dijelite s nama radost ovog događaja, srdačno vas pozdravljam!

U Kristu,

Vlado Hoblaj

CornerstoneArts Hrvatska