Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Priština (Kosovo), 09. - 15. srpnja 2018. | 09.07.2018.

mpact Kosova, Priština (Kosovo), 09. – 15. srpnja 2018.

 

Dragi prijatelji,

Ljubav Božja i pozdravi iz Prištine, Kosovo!

Neki od vas dobro poznaju Kosovo, a Bog je u vašim srcima stavio posebnu ljubav prema ovoj zemlji. Neki su bili jednom ovdje, a neki nas još nisu posjetili.

Svima vama, velika je prilika i POTREBA da morate doći na Kosovo 2018. godine.

Pozivamo vas da nam se pridružite u Tjednu otvorenja, Impact Kosova 2018, koji će se održati u Prištini od 9. do 15. srpnja 2018. godine.

Hoćete li razmotriti? Prije dvije tisuće godina apostol Pavao vidio je viziju čovjeka iz Makedonije, nazvanu “Dođi i pomozi nam” (Dj 16,9), a danas iz iste regije šaljemo istu molbu “Dođite na Kosovo i pomozite nam ”. Mnoge braće i sestara iz Europe izrazile su spremnost da nam se pridruže na ovaj tjedan evangelizacije i očekujemo da ćemo ugostiti više od 500 ljudi.

Molimo se za preobrazbu i promjenu življenja ljudi, budući da zajedno želimo utjecati na Kosovo za Isusa Krista. Potrebna nam je vaša podrška i molitve dok zajedno dijelimo istu želju – vidjeti ljude koji dolaze ka vjeri, daju svoje živote da budu otkupljeni i preobraženi u Isusu Kristu.

Dok se pripremamo i molimo za ovaj vrlo važan događaj, vjerujemo da će Bog donijeti preobrazbu unutar zemlje. Duh Sveti će premjestiti ljudska srca i otkriti svoju ljubav u njihovim životima. Bog će upotrijebiti svakog od vas za svoje kraljevstvo na Kosovu.

Planiramo biti organizirani u različitim timovima, tako da svaki dan imamo priliku usredotočiti se na 5 različitih gradova na Kosovu počevši od glavnog grada, Prištine.

Djelatnosti će općenito uključivati ​​evangelizaciju na ulicama i trgovima, distribuciju materijala i letaka s evangelizacijskim sadržajem, umjetnošću, glazbom itd. Aktivnosti će biti planirane ovisno o tome što različite skupine mogu ponuditi, a sve će biti zaključeno završnim evangelizacijskim sastankom 15. srpnja u Prištini.

Ovaj događaj organizira Pentecostal European Fellowship (PEF) www.pef.eu

U narednim danima šaljemo opću prezentaciju o Kosovu i lokalnoj Crkvi! Uz prezentaciju naći ćete i detaljne informacije o; smještaju, hrani, valuti, prijevozu i ostale potrebne informacije.

Kontaktirajte nas što je prije moguće ako želite sudjelovati u ovom događaju! Nakon što dobijemo potvrdu od vas, poslat ćemo vam informacije o tome kako nastaviti s daljnjom registracijom.

Neka Njegova milost i blagoslov budu na tebi!

Impact Kosovo tim

BASHKESIA E POPULLIT TE ZOTIT Rr/Str. Rrustem Statovci # 9 10 000 PRISHTINA, Republika e Kosoves

Phone&Fax: +383 (0)38 225 330,

Mobile +383 (0)49 225 330

Skype: kosovachurch https://web.facebook.com/kosovachurch