Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Split, 30. travnja - 01. svibnja 2018. | 30.04.2018.

NAJAVA: Druženje slobodnjaka, Split, 30. travnja - 01. svibnja 2018.

 

Dragi pastori, voditelji, starješine, braćo i sestre u Kristu,

Svako druženje slobodnjaka prigoda je da braća i sestre provedu ugodno vrijeme, da upoznaju nove osobe, da razmjene iskustva i probleme, a sve u duhu Božje ljubavi i razumijevanja za svako njihovo stanje i potrebu. Svjedoci smo da Bog, kad se braća i sestre u potpunosti otvore Njemu i Njegovoj volji, blagoslivlja susrete ne samo lijepim iskustvima nego i brakovima.

Zbog toga želimo iskoristiti predstojeći praznik 1. svibnja za okupljanje slobodnjaka u Splitu i u prilogu Vam šaljemo poziv na to druženje. Molimo Vas da s njim upoznate braću i sestre koje bi to moglo zanimati i da ih potaknete da dođu, da se druže, da se ne osjećaju usamljeno dok se drugi vesele, da se barem malo rasterete od problema koje im stvara samački život i da zajedno s ostalima slave Boga i zahvaljuju Mu.

Prošli doček Nove godine u Osijeku daje nam poticaj za nastavak naših druženja, a predstojeći praznik je prigoda za to. Zato smo planirali kraći susret 1. svibnja u Splitu i to u prostorijama Gradskog kotara Bol, Ulica slobode 24 (pored Doma mladeži i Radio Splita).

Susret bi započeo okupljanjem 30. travnja popodne za one koji dolaze iz daljega i kojima je potrebno prenoćiti. Druženje s programom počet će 1. svibnja u 10,30 sati i trajati do predvečer, a prigodno će govoriti sestra Anica Kerep. Za sudionike će se organizirati ručak i grickalice u pauzama. Cijena po osobi iznosi 40,00 kuna.

Za sve informacije obratiti se Rajki i Arsenu Duplančiću na 091/788-6821, odnosno 091/540-8505.

Božji blagoslov

Arsen i Rajka Duplančić

administratori stranice Ljubav spaja pri EPC u RH

članovi EPC Isus – svjetlo svijeta, Split