Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Rijeka, 05. - 07. listopada 2018. | 05.10.2018.

NAJAVA: Susret mladih Fingerprint, Rijeka, 05. - 07. listopada 2018.

 

Poštovani pastori i voditelji crkava, dragi mladi!

Veselimo se što vas i ove godine možemo pozvati na susret mladih Fingerprint koji ove godine slavi svoj treći rođendan! Susret će se održati od 5. do 7. listopada 2018. godine u Pastoralnom centru "Riječ i život" u Rijeci.

Fingerprint organizira "RiStream" - pokret mladih iz evanđeoskih crkava u Rijeci u suradnji pastora i voditelja evanđeoskih crkava u Rijeci te je pod pokroviteljstvom EPC u RH, Vijeća Kristovih crkava u RH, SBC u RH i PEV-a.

Svjesni smo činjenice da živimo u vremenu kada se u Hrvatskoj osjeća da nema nade i budućnosti za mlade, kada mnogi smatraju da je izlaz odlazak iz zemlje te svrhu i smisao života traže u prolaznim stvarima. Upravo smo zbog toga ovogodišnju temu naslovili „Isus alternativac“ jer vjerujemo da postoji alternativa za mlade – a to je Isus.

Razmišljanja na tu temu vodit će Stojan Gajicki, slavljenje će voditi RiStream bend, a za vas smo pripremili i goste iznenađenja! Susret je osmišljen za uzrast od 14 godina na više.

Prijava svakog sudionika je obavezna, a prijaviti se možete putem sljedećeg linka: https://goo.gl/forms/lBRput8RFnz5f4Zn2 Ostale detalje prijave pronađite na facebook eventu Fingerprinta (Fingerprint 2018 #3), putem linka https://www.facebook.com/events/2175464009331891/.

Za moguća pitanja i dodatne informacije, slobodno nam obratite u osobnoj poruci na facebook stranici RiStreama. Cijena koja uključuje obroke sva tri dana i smještaj iznosi 120 kn. Požurite s prijavama jer je broj osoba kojima možemo osigurati smještaj – ograničen!

Voljeli bismo kada biste dopis proslijedili vašim mladima i suradnicima te da ih ohrabrite, potaknete i, ako ste u mogućnosti, financijski potpomognete njihov dolazak na Fingerprint.

Od srca vam hvala!

Želimo vama i crkvi obilje blagoslova od Gospodina Isusa Krista!

Vidimo se u Rijeci!

Organizacijski odbor Fingerprinta