Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Zagreb, 24. ožujka 2018. | 24.03.2018.

NAJAVA: Doručak za žene "Vitalnost tijela i radost duha", Zagreb, 24. ožujka 2018.

 

Poštovane gospođe i gospođice,

 imamo prijedlog za vas, a na vama je da odlučite želite li i možete li doći u restoran Palfi u subotu 24. 3. 2018.  od 9:30 do 12:30 sati na Doručak za žene.

 

„U zdravom tijelu, zdrav duh“ je poznata latinska uzrečica, a govornicu gđu. Ivanu Ožbolt  je osobno životno i profesionalno radno iskustvo navelo na drukčiju postavku „U zdravom duhu, zdravo tijelo“.

Ivana nas želi potaknuti da se zamislimo i započnemo (ili nastavimo) raditi na sebi i oslobodimo potencijale unutar nas samih. Ne postoji čarobna formula da budemo zadovoljniji sobom, svojim tijelom i svojim životom, ali možda ćemo nakon predavanja na temu „Vitalnost tijela i radost duha“ biti korak naprijed na tom putu.

Molimo vas rezervirajte svoje mjesto na vrijeme (do 22. 3. 2018.) putem e-maila na dorucakzazene.info@gmail.com ili telefonski na 092/371-8540. Cijena Doručka i programa je 55 kn.

Obavijesti o radu naše udruge i susretima možete naći na www.facebook.com/dorucakzazene i www.dorucak-za-zene.com. U Zagrebu se Doručak za žene održava dvaput godišnje od proljeća 2004. godine i veselimo se svakom novom druženju.

Lijep pozdrav,

organizacijski tim Doručak za žene