Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Poleve, 29. prosinca 2018. - 01. siječnja 2019. | 29.12.2018.

NAJAVA: Doček Nove godine "Ja Ti On @ Mi Vi Oni", Poleve, 29. prosinca 2018. - 01. siječnja 2019.

Poštovani pastori, braćo i sestre u Kristu,

Kao administratori stranice Ljubav spaja pri EPC obavještavamo Vas da će predstojeći doček Nove godine za braću i sestre slobodnjake/samce biti u Polevama, mjestu između Čakovca i Varaždina.

Naslovili smo ga Ja Ti On@ Mi Vi Oni jer nam je želja da susret bude sveobuhvatan, a ne usredotočen samo na pojedinca nego na svakoga oko nas. Namjeran nam je da braća i sestre razviju bolje razumijevanje drugoga, a li da pritom ne potisnu ili „izgube“ sebe. Među braćom i sestrama ima mnogo samaca/slobodnjaka koji do sada nisu bili u braku ili je on iza njih.

Njihova samoća puno puta ih tjera na to da se zatvore, izoliraju i ne pokušavaju razumjeti druge i prilagoditi im se. Susreti poput ovih pružaju im prigodu da izađu iz samoće, da se druže sa sličnim osobama, da se izgrađuju uz pomoć Božje riječi i da možda upoznaju eventualnog muža ili ženu.

Zato Vas molimo da skrenete pažnju onima koje bi taj događaj mogao zanimati kako radi druženja i međusobnog ohrabrivanja tako i radi mogućeg upoznavanja osobe po njihovom srcu.

Vama i Vašem odgovornom radu želimo Božji blagoslov

Arsen i Rajka Duplančić

DOČEK 2019. GODINE

Izlozi dućana prepuni svakovrsnih darova i novogodišnjih ukrasa, okićene gradske ulice, a i datum na kalendaru govori da nam se bliži 2019. godina. Veselje koje se naslućuje ili je već vidljivo uokolo potiče nas da se okupimo i družimo na još jednom dočeku Nove godine. Ponovno ćemo vidjeti dragu braću i sestre kao i one koji će doći prvi put.

Kao mjesto dočeka izabrane su Poleve, mjesto između Čakovca i Varaždina jer tamo imamo mogućnost da smo svi u jednom objektu sa spavaonicama, blagovaonicom i dvoranom za konferenciju, odnosno slušanje Božje riječi.

Druženje će biti popraćeno odgovarajućim predavanjima, odnosno radionicama. Ovogodišnji susret odvija se pod naslovom Ja Ti On@ Mi Vi Oni jer nam je želja da on bude sveobuhvatan, a ne usredotočen samo na pojedinca nego na svakoga oko nas.

Zato vas pozivamo da dođete u Poleve, da družimo, radujemo, upoznajemo … i pustimo Bogu da usmjeri naše korake.

Druženje će trajati od 29. prosinca 2018. do 1. siječnja 2019.

Radujmo se u Bogu i mi međusobno!