Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Stanišići (BiH), 23. - 26. travnja 2020. | 23.04.2020.

NAJAVA: 14. Konferencija Kraljeve kćeri „Spoznati Boga“, Stanišići (BiH), 23. – 26. travnja 2020. - ODGOĐENO DO DALJNJEG!!!

 

Dragi u Kristu!

Milost i mir od Boga, našeg Oca, i našeg jedinog Gospoda Isusa Krista

Radujemo se što vas možemo obavijestiti da će ovogodišnja, četrnaesta konferencija Kraljeve kćeri ponovno biti u Bosni i Hercegovini, Etno selo Stanišići kod Bijeljine od 23. – 26. travnja/aprila 2020 i tema je “SPOZNATI BOGA”.

Proteklih godina smo doživjeli velike Božje blagoslove i Njegovo moćno djelovanje u životima i srcima prisutnih žena. Smatramo neizmjerno vrijednim kada dođemo zajedno pred našeg Boga, slavimo Njegovo sveto ime, uživamo u Njegovom prisustvu i molimo i zastupamo za našu regiju.

Naša je misija dovesti u jedinstvo žene svih generacija i opremiti ih za pobjedonosan život u Kristu Isusu. Želimo da svaka sestra zna da je njen identitet u Kristu i da je:

– Vrijedna i dragocjena jer je kći Kralja nad kraljevima,

– Pozvana da zastupa za svoju obitelj, crkvu, zemlju, vođe…

– Njen pogled je usredotočen na Krista, ne na okolnosti,

– Njen život je utemeljen na Božjoj Riječi, u Istini

– Spremna je nositi Radosnu vijest i širiti Njegovo kraljevstvo

– Hoda ruku pod ruku sa sestrama u Kristu

Molimo i vjerujemo da je konferencija mjesto duhovne oaze, gdje žene bivaju ohrabrene, napojene, osnažene i motivirane i da se vraćaju u svoje crkve, obitelji, mjesta spremne širiti Božje kraljevstvo i biti blagoslov svima oko sebe. Više informacija i link za registraciju se može naći na našoj stranici www.kraljevekceri.com

Cijena konferencije uključuje smještaj i sve obroke u prekrasnom etno selu i iznosi 120 Eura po osobi. Konferencija se plaća u dvije rate, 50€ prilikom registracije i 70€ na dan dolaska. Molimo da proslijedite ovu pozivnicu ženama u vašoj zajednici i da ih ohrabrite da se prijave na konferenciju.

Hvala vam

Blagoslov i pozdrav,

Tim KK