Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Sarajevo (BiH), 29. - 31. ožujka 2019. | 29.03.2019.

NAJAVA: 13. Kršćanska druženja, Sarajevo (BiH), 29. - 31. ožujka 2019.

 

Dragi prijatelji,

ovom prilikom vas želimo pozvati na nova Kršćanska druženja 13-ta po redu, koja će se od 29.-31.,ožuja.2019. godine održati u Sarajevu u hotelu Hollywood.

I ove godine smo pripremili interesantan program za sva tri dana koja ćemo biti u Sarajevu. Program će obilovati propovjedima, svjedočanstvima i slavljenjem, a sve sa ciljem kako bi se jos vise učvrstili i narasli u našem hodu sa Bogom.

U subotnjem programu poslije podne imamo specijalnog gosta Sam-a Childersa koji će nam govoriti o svom životu, pozivu i službi na koju ga je Bog pozvao. Za one manje upućene Sam Childers je čovjek koji je jako rano upao u probleme ovisnosti i kriminala što su pratile sve vrste devijantnog ponašanja kroz koje je prošao.

Sam se okreće Bogu, isprva ne bas oduševljeno, ali kada u svom prvom misijskom putovanju u Ugandu i Sudan vidi patnju nevine djece koja bivaju upotrebljena za ratne ciljeve, Bog mu progovara i poziva ga na suludu misiju. Sam se uključuje u borbu sa pobunjenicima, spašava otetu djecu, prodaje imovinu u Americi da bi otvorio sirotišta za napuštene i time daje nadu mnogima koji su ostali bez nje.

Samov život je kontroverzan i za kršćanske krugove, ali vjerujemo da će njegovo gostovanje biti nešto novo i interesantno svima nama koji imamo jasan prelaz iz lošeg u vječno. Njegov život je inspirirao i Hollywoodske redatelje koji su 2011 snimili film Machine Gun Preacher (Naoružani propovjednik) kojeg i on sam preporuča da se pogleda prije nego ga se čuje. Link s filmom možete vidjeti na http://filmovi.eu/online-sa-prevodom/machine-gun-preacher-2011

Cilj i ovih Kršćanskih druženja kao konferencije je okupiti sve ljude koji su bilo kada doživjeli izlazak iz svog problema ovisnosti kroz Božju ljubav. 

Konferencija je otvorena za sve, i ohrabrujemo sviju da dođu, bez razlike na mjesto, vrijeme i način na koji živimo.

Konferencija je za ciljnu grupu bivših ovisnika, ali vas isto tako ohrabrujem da pozovete crkvene radnike, mlade i sve one koji su zainteresirani da vide nove Božje milosti i šta Bog radi u životima ljudi.

Konferencija ove godine je nešto skuplja pa iznosi 25 EUR po učesniku, a za tu cijenu je osigurano spavanje po lokalnim crkvama, hrana u hotelu i naravno ćevapi na Baščaršiji poslije konferencije.

U zadnje vrijeme je popularno da ljudi sami pronalaze smještaj na Ilidži blizu hotela Hollywood sto je moguće preko http://www.booking.com

Prijave su do 25. ožujka 2019. Ukoliko niste mogućnosti da platite, postoji mogućnost da aplicirate za besplatnu registraciju što možete bez oklijevanja napraviti osobno ili preko koordinatora putovanja iz vaše regije.

Za Hrvatsku:

Pastor Ivica Ico Matulić Evanđeoska pentekostna crkva Korčula

Obala2/21, 20270 Vela Luka, Hrvatska

e-mail: epckorcula@gmail.com

Phone: +385 955385089

Facebook: https://www.facebook.com/epckorcula   

Pažnja, broj besplatnih mjesta je ograničen. Ukoliko trebate bilo kakve informacije vezano za konferenciju, ljude koje dolaze iz vaše regije ili bilo šta drugo budite slobodni da nas kontaktirate. Isto tako budite slobodni proslijediti ove informacije svakom ko bi mogao biti zainteresiran na Kršćanska druženja 13.

Lijep pozdrav i blagoslovi,

Boro (u ime odbora konferencije Kršćanska druženja)

PLAKAT https://pev.com.hr/wp-content/uploads/2019/01/plakat-608x851.png