Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Sarajevo, (BiH), 31. ožujka - 02. travnja 2017. | 31.03.2017.

NAJAVA: 11. Kršćanska druženja, Sarajevo (BiH), 31. ožujka - 02. travnja 2017.

 

Dragi prijatelji,

pred nama je slijedeća dekada. Nakon što smo prošle godine obilježili 10 godina konferencije, okrećemo se ka onome što Bog ima ispred nas. I ove godine očekujemo da nam pomazane propovjedi, svjedočanstva koja ostavljaju bez daha i slavljenje koje uzdiže budu temelj u sva tri dana koja ćemo biti skupa u Sarajevu.

Cilj Kršćanskih druženja 11 je okupiti sve ljude koji su bilo kada osjetili izlazak iz svog problema ovisnosti kroz Božju ljubav. Sama konferencija je otvorena za sve, i ohrabrujemo sviju da dodju, bez razlike na mjesto, vrijeme i način na koji živimo.

Sama konferencija jeste za ovu ciljnu grupu bivših ovisnika, ali vas isto tako ohrabrujem da pozovete i crkvene radnike i mlade i sve one koji su zainteresirani da vide nove Božje milosti i šta Bog radi u životima ljudi. 

Konferencija kao i svake godine do sada košta 20EUR po učesniku, te je obezbjeđeno spavanje po lokalnim crkvama i hrana u hotelu. Sve prijave se vrše na ovaj mail i to do 27.03.2017. Ukoliko niste mogućnosti da platite, postoji mogućnost da aplicirate za besplatnu registraciju što možete bez oklijevanja napraviti lično ili preko koordinatora putovanja iz vaše regije. Pažnja, broj besplatnih mjesta je ograničen.

Ukoliko trebate bilo kakve informacije vezano za konferenciju, ljude koje dolaze iz vaše regije ili bilo šta drugo budite slobodni da nas kontaktirate na mail krscanska_druzenja@yahoo.de . Isto tako budite slobodni proslijediti ove informacije svakom ko bi mogao biti zainteresiran na Kršćanska druženja 11.

 

Blagoslov i pozdrav

 

Kršćanska druženja team