Najave

Duhovna misao

Ako tražimo prilike u kojima ćemo moći nastojati promicati dobro, sigurno ćemo ih naći, a to će nam pomoći da ne budemo lijeni, besplodni.

Ivanova korita (Crna Gora), 18. - 21. lipnja 2020. | 18.06.2020.

NAJAVA: 11. Konferencija Čuvar brata svoga, Ivanova korita (Crna Gora), 18. - 21. lipnja 2020

 

Dragi svi,

Milost i mir od Boga, našeg Oca, i našeg jedinog Gospoda Isusa Krista neka su sa svima vama.

Radujemo se što vas možemo obavijestiti i pozvati na jedanaestu konferenciju za braću  „Čuvar brata svoga“ . Ovo je prvo obavijesno pismo s prvim važnim detaljima.

Čuvar brata svoga 11 održat će se po prvi put u Crnoj Gori od 18. do 21. 06. 2020. godine. Ovoga puta okupit ćemo su u prekrasnom odmorištu Ivanova korita, na planini Lovćen. Kao i svi narodi tako i crnogorski treba Gospodina Isusa Krista više od svega. Sigurni smo da će i ovo okupljanje muškaraca, sljedbenika Isus Krista, biti svima na veliki blagoslov. Posebno se radujemo što ćemo biti blagoslov Gospodinovoj Crkvi u Crnoj Gori. Kao i u Makedoniji protekle godine, i ovaj put izaći ćemo barem jedan dan na ulice grada kojeg Gospodin pokaže i nosit ćemo narodu Radosnu Vijest. Ovo je vrijeme i mjesto gdje bi većina muškaraca iz regije, koji zaista vjeruju u Gospodina Isusa, trebala biti.

Odmorište Ivanova korita sadrži spavaće sobe s ukupnim kapacitetom od 196 kreveta. Smještaj u zgradi odmorišta, za sva tri dana, s punim pansionom koštati će 78 eura, a smještaj u šatoru s punim pansionom, za tri dana 45 eura. Prvo ćemo popunjavati zgradu, a zatim smještaj u šatorima.

Stoga sve pozivamo i ohrabrujemo da već sad počnemo stavljati sredstva na stranu za ovaj važan događaj.

Sa više informacija javit ćemo se uskoro.

 

ČBS organizacijski tim.